مقدمه
شورای اجرایی فناوری اطلاعات در نوزدهمین جلسه مورخ 15 دی 1399 بهمنظور تحقق و استقرار سلامت الکترونیکی برنامه زمانبندی اجرایی تکمیل طرح سلامت الکترونیکی مصوب کارگروه اجرای ماده 5 مصوبه جلسه 18 شورا (ابلاغیه شماره 154209/1 مورخ 15 آذر 1399) بهمنظور الزام کلیه ذینفعان از جمله دانشگاههای علوم پزشکی، سازمانهای بیمهگر، مراکز ارائهدهنده خدمات سلامت دولتی و خصوصی برای اجرای تکالیف به شرح زیر تصویب نمود.
ماده 1
ره نگاشت دریافت خدمات سلامت الکترونیک مبتنی بر نسخه الکترونیکی و نسخهپیچی الکترونیکی:
الف) بهمنظور عدم نیاز به اعتبار سنجی مبتنی بر دفترچه بیمه، بیمار بدون نیاز به دفترچه، با کارت هوشمند ملی یا ارائه شماره ملی در مراکز سلامت (مطبها، مراکز تشخیصی، درمانی و داروئی) در بخشهای دولتی و غیردولتی (اعم از خصوصی و خیریهها) استحقاق سنجی و پذیرششده و برای بیمار HID الکترونیکی صادر شود.
ب) پزشک پس از معاینه، خدمات موردنیاز (اعم از دارو و پاراکلینیک) را با بررسی قواعد بیمهای و درمانی بهصورت برخط در سامانه فراهمشده تجویز نماید.
ج) داروخانه و مراکز پاراکلینیک با شماره ملی و شناسه (HID) دریافت شده از سرویس استحقاق سنجی که در اختیار بیمار در زمان نسخهنویسی قرار میگیرد، نسخه را واکشی و ارائه نماید. (نسخهپیچی الکترونیکی)
د) اطلاعات تولیدشده در فرآیند مذکور و در سامانههای اطلاعاتی، شامل کلیه نسخ تجویزی پزشکان و نسخ پیچیده شده یا ارائهشده به شهروندان در داروخانهها و مراکز پاراکلینیک، همزمان برای سامانه پرونده الکترونیکی سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال گردد.
هـ) اسناد مرتبط با بیمار و درمان، متناسب با نیاز، کاربرد و سطح محرمانگی اطلاعات آن، بین سازمانهای بیمهگر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر ذینفعان (مانند: بیمههای تکمیلی، سازمان غذا و دارو و ...) به شکل الکترونیکی تبادل شوند.
ماده 2
الزامات و زمانبندی برنامه اجرایی سلامت الکترونیکی (نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیکی)
1) کلیه مراکز خدمات سلامت (بهداشتی، درمانی، داروئی و تشخیصی) در بخشهای دولتی-دانشگاهی و عمومی غیردولتی مکلفاند نسبت به ارائه خدمات سرپائی سلامت به مردم از طریق دریافت شماره ملی و شناسه HID از طریق سرویس استحقاق سنجی مبتنی بر پایگاه اطلاعات برخط بیمهشدگان کشور و با کنترل همزمان قواعد بیمهای و درمانی برای خدمات موردنیاز بیمار مانند نسخهنویسی الکترونیکی و نسخهپیچی الکترونیکی بهصورت برخط و بدون نیاز به دفترچه از تاریخ 10 بهمن 1399 اقدام نمایند.
تبصره: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گام اول تا تاریخ 10 بهمن 1399 تعداد 10 دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستانهای زیرمجموعه را مکلف به اجرای نسخهنویسی الکترونیکی مینماید و در فاز بعدی یعنی تا تاریخ 19 اسفند 1399 کلیه دانشگاههای علوم پزشکی و مراکز عمومی غیردولتی ملزم به اجرای نسخهنویسی الکترونیکی هستند.
2) کلیه مراکز خدمات سلامت (بهداشتی، درمانی، داروئی و تشخیصی) در بخشهای دولتی-دانشگاهی و عمومی غیردولتی مکلفاند نسبت به تأمین زیرساختهای شبکهای، سختافزاری و نرمافزاری حداکثر تا تاریخ اول بهمنماه 1399 اقدام نمایند. پذیرش، رسیدگی و پرداخت سازمانهای بیمهگر پایه و تکمیلی به مراکز طرف قرارداد مطابق بند (ز) تبصره 17 قانون بودجه سال 1399، منوط به رعایت مفاد این بند است.
3) کلیه سازمانهای بیمهگر و شرکتهای نرمافزاری فعال حوزه سلامت مکلف هستند از یک ساختار دادهای مشترک و هماهنگ برای تبادل اطلاعات و با رعایت استانداردها و سرویسهای پایه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای کدینگ داده و اطلاعاتپایه نظیر فهرست دارویی، تجهیزات پزشکی، تخصص پزشکان و شناسه یکتای مراکز ارائهدهنده خدمات سلامت و ... استفاده نموده و بر همین مبنا اطلاعات تولیدشده را از تاریخ اول بهمن 1399 جهت درج در پرونده الکترونیک سلامت به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال نمایند.
4) کلیه مراکز خدمات سلامت لازم است مبتنی بر سرویس استحقاق سنجی پایگاه اطلاعات برخط بیمهشدگان درمان کشور - از طریق کانالهای ارتباطی فراهمشده توسط سازمان بیمه سلامت ایران- نسبت به استحقاق سنجی درمان و ارائه خدمات اقدام نمایند.
5) کلیه سازمانهای بیمهگر پایه و تکمیلی مکلف هستند تا تاریخ 11 بهمن 1399 اطلاعات نسخ و خدمات ارائهشده به بیمهشدگان خود را قبل و بعد از رسیدگی، به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال نمایند، همچنین اسناد مرتبط با بیمار و درمان، متناسب با نیاز، کاربرد و سطح محرمانگی اطلاعات آن، بین سازمانهای بیمهگر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر ذینفعان (مانند: بیمههای تکمیلی، سازمان غذا و دارو و ...) به شکل الکترونیکی مبادله میشوند. نظارت بر اجرای این امر بر عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میباشد.
تبصره: سازمانهای بیمه پایه و بیمه تکمیلی درمان با نظارت بیمه مرکزی بر اساس اسناد الکترونیکی دریافتی از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی موظفاند از تاریخ 28 اسفند 99 صرفاً از طریق خدمات غیرحضوری نسبت به تائید نسخه یا اسناد پزشکی و بیمارستانی و... اقدام نمایند، سازوکار اتصال سامانههای بیمههای تکمیلی به سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از طریق ارائه API لازم بر عهده بیمههای پایه و تکمیلی بوده و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکلف است این اطلاعات را به شکل برخط به آنها ارائه نماید.
6) شورای عالی بیمه مکلف است تا تاریخ اول بهمن 1399 نسبت به تعیین مشوقهای اجرائی و بازتعریف فرآیندهای کسبوکار مرتبط با ارائه خدمات درمانی، داروئی و تشخیصی اقدام نماید، همچنین ضمانت اجرایی توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سازمانهای بیمهگر پایه برای الزام استفاده ذینفعان شامل بیمارستانها، پزشکان، کلینیکها، پاراکلینیکها، داروخانهها و مردم، شامل مشوقها و محدودیتها در نظر گرفتهشده و اقدام نمایند.
تبصره: مشوقهای ارائهشده توسط سازمانهای بیمهگر تنها مشمول آن دسته از ارائهدهندگان خدمات سلامت خواهد شد که نسبت به استحقاق سنجی الکترونیکی و صدور یا پذیرش نسخه الکترونیکی از طریق زیرساختها و سامانههای موضوع این مصوبه اقدام کرده باشند.
7) کلیه شرکتهای نرمافزاری فعال در حوزه سامانههای اطلاعاتی حوزه سلامت (HIS,CIS,PIS,OIS,…) مکلف به رعایت کامل این برنامه اجرایی هستند. ارزیابی سامانهها برای استفاده از سرویسها و اجرای درست قواعد درمانی و بیمهای و سایر الزامات، توسط آزمایشگاههای مورد تائید کارگروه سلامت الکترونیکی انجام میپذیرد.
8) بهمنظور تسریع انجام تکالیف مندرج در این مصوبه با استفاده کامل از ظرفیتها و سرویسهای الکترونیکی برخط ایجاد شده (API) در حوزه نسخهنویسی الکترونیکی و نسخهپیچی الکترونیکی توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، سازمان بیمه سلامت ایران، سازمان تأمین اجتماعی و سایر نهادهای بیمهگر، لازم است تا تاریخ 11 بهمن 1399 سامانههای مراکز ارائهدهنده خدمات سلامت به این سرویسهای برخط، متصل شده و خدمات مورد نظر را مبتنی بر این سرویسها ارائه نمایند.
تبصره: مراکز ارائهدهنده خدمات سلامت در صورت عدم اتصال تا تاریخ 11 بهمن 1399 مجازند از سامانههای برخط سازمانهای بیمهگر بهصورت رایگان برای نسخهنویسی الکترونیکی یا نسخهپیچی الکترونیکی حسب مورد اقدام نمایند.
9) بهمنظور پایداری و دسترسپذیری سرویسهای سلامت الکترونیکی، توافقنامه حداقل سطح قابل قبول خدمات، مطابق با چارچوب مصوب کارگروه تعاملپذیری دولت الکترونیکی (مصوبه شماره دو جلسه نهم) توسط سازمانهای بیمهگر، سایر ذینفعان و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه و جهت بررسی و تصویب به کارگروه سلامت الکترونیکی ارائه شود.
10) هریک از سازمانهای بیمهگر مسئول و پاسخگوی سرویسهای الکترونیکی خود میباشد و در صورت بروز اختلال یا قطعی این سرویسها از سوی سازمان بیمهگر، جبران خسارت متناسب با مفاد توافقنامه حداقل سطح قابلقبول خدمات، بر عهده آن سازمان است.
تبصره 1: بهمنظور کاهش ریسکهای عملیاتی در صورت ناپایداری و قطعیهای پیشبینینشده، سازمانهای بیمهگر راهکارهای جایگزین (مانند خدمات USSD و غیر الکترونیکی و ...) ارائه نمایند.
تبصره 2: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مسئول و متولی ارائه خدمات و سرویسهای مذکور برای افراد فاقد بیمه یا مجهولالهویه است.
11) هزینه ارائه خدمات استحقاق سنجی خدمات سرپائی و استحقاق سنجی خدمات بستری بر اساس مصوبات و سازوکارهای پیشبینیشده در بند (ج) تبصره 17 قانون بودجه سال 1399 میباشد که بین ذینفعان تسهیم میگردد.
تبصره: سازمان بیمه سلامت با همکاری سازمان تأمین اجتماعی سازوکار اجرایی این بند را مطابق با ضوابط مربوطه ارائه دهند.
12) سازمان غذا و دارو موظف است تا تاریخ اول بهمن 1399 سرویسهای برخط و بهروزآوری شده فهرست دارویی و کالاهای سلامتمحور خود را به همراه کدینگ IRC و تطبیق آن (نگاشت) با ERX به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمانهای بیمهگر و شرکتهای ارائهدهنده خدمات سلامت ارائه نماید
تبصره: مسئولیت نظارت بر داروخانهها در اجرای این مصوبه بر عهده سازمان غذا و دارو است.
13) سازمان نظام پزشکی موظف است سرویسهای برخط اطلاعات پزشکان، تخصص و مجوز مطبها را به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمانهای بیمهگر و شرکتهای ارائهدهنده خدمات الکترونیکی سلامت ارائه نماید.
14) سازمانهای بیمهگر موظفاند قواعد بیمهای خود را از طریق سرویس API حداکثر تا تاریخ 30 دی 99 بهمنظور بهکارگیری در کلیه سامانههای ارائهدهنده خدمات سلامت منتشر نمایند.
15) بهمنظور ایجاد هماهنگی عملیاتی در اجرای نسخهنویسی الکترونیکی و نسخهپیچی الکترونیکی و نیز آموزش و اطلاعرسانی به ذینفعان، قرارگاه هماهنگی سلامت الکترونیکی با مسئولیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و عضویت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمانهای بیمهگر، سازمان غذا و دارو، سازمان نظام پزشکی از تاریخ ابلاغ این مصوبه تا پایان اجرای کامل طرح ایجاد میشود. برنامه عملیاتی در جلسه اول قرارگاه با پیشنهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تصویب رسیده و کلیه نیازمندیهای اجرایی بر اساس تقسیمکار انجام گرفته در برنامه عملیاتی توسط اعضای ذیربط اجرایی خواهد شد.
16) سازمان بیمه سلامت ایران و سازمان تأمین اجتماعی موظفاند تا تاریخ 20 اسفند 99 سازوکار حقوقی و اجرایی ایجاد نهاد اپراتوری سرویسهای سلامت الکترونیکی (استحقاق سنجی، نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیکی) را با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر بیمهگرها (دیگر مجموعهها و صندوقهای بیمهای کشور) تدوین نمایند.
دبیرخانه شورا موظف است گزارش انجام تکالیف و اقدامات دستگاههای ذیربط در این مصوبه را بهصورت هر دو هفته یکبار تقدیم رئیس محترم جمهور نماید.
ردیف | وظایف نهاد متولی | نهاد متولی | مهلت اجرا برای نهاد متولی | نهاد همکار |
1 | تحقق و استقرار سلامت الکترونیکی و برنامه زمان بندی اجرایی تکمیل طرح سلامت الکترونیکی | کلیه دستگاههای اجرایی | - | - |
2 | پذیرش بیمار بدون نیاز به دفترچه ، باکارت هوشمند ملی یا ارائه شماره ملی استحقاق سنجی و صدور HID الکترونیکی برای بیمار | مراکز سلامت ( مطب ها، مراکز تشخیصی ، درمانی و داروئی) در بخش های دولتی | - | - |
3 | پذیرش بیمار بدون نیاز به دفترچه ، باکارت هوشمند ملی یا ارائه شماره ملی استحقاق سنجی و صدور HID الکترونیکی برای بیمار | مراکز سلامت ( مطب ها، مراکز تشخیصی ، درمانی و داروئی) در بخش های غیر دولتی(اعم از خصوصی و خیریه ها) | - | - |
4 | تجویز خدمات مورد نیاز (اعم از دارو و پاراکلینیک ) با بررسی قواعد بیمه ای و درمانی به صورت برخط در سامانه | پزشکان | - | - |
5 | انجام نسخه پیچی الکترونیکی با شماره ملی و شناسه (HID) دریافت شده از سرویس استحقاق سنجی | داروخانه و مراکز پاراکلینیک | - | - |
6 | ارسال اطلاعات تولیدشده بیماران برای سامانه پرونده الکترونیکی سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی | وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی | - | - |
7 | تبادل الکترونیکی اسناد مرتبط با بیمار و درمان متناسب با نیاز، کاربرد و سطح محرمانگی اطلاعات آن | سازمان های بیمه گر | - | - |
8 | تبادل الکترونیکی اسناد مرتبط با بیمار و درمان متناسب با نیاز، کاربرد و سطح محرمانگی اطلاعات آن | وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی | - | - |
9 | تبادل الکترونیکی اسناد مرتبط با بیمار و درمان متناسب با نیاز، کاربرد و سطح محرمانگی اطلاعات آن | بیمه های تکمیلی | - | - |
10 | تبادل الکترونیکی اسناد مرتبط با بیمار و درمان متناسب با نیاز، کاربرد و سطح محرمانگی اطلاعات آن | سازمان غذا و دارو | - | - |
11 | اقدام به نسخه نویسی الکترونیکی و نسخه پیچی الکترونیکی به صورت برخط و بدون نیاز به دفترچه | مراکز خدمات سلامت (بهداشتی، درمانی، داروئی و تشخیصی) در بخش های دولتی دانشگاهی | از تاریخ 10 بهمن 1399 | - |
12 | اقدام به نسخه نویسی الکترونیکی و نسخه پیچی الکترونیکی به صورت برخط و بدون نیاز به دفترچه | مراکز خدمات سلامت (بهداشتی، درمانی، داروئی و تشخیصی) در بخش های عمومی غیردولتی | از تاریخ 10 بهمن 1399 | - |
13 | تکلیف 10 دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان های زیرمجموعه را به اجرای نسخه نویسی الکترونیکی در فاز اول تا تاریخ 10 بهمن 1399 | وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی | تا تاریخ 10 بهمن 1399 | - |
14 | تکلیف کلیه دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز عمومی غیردولتی به اجرای نسخه نویسی الکترونیکی در فاز دوم یعنی تا تاریخ 19 اسفند 1399 | وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی | تا تاریخ 19 اسفند 1399 | - |
15 | تآمین زیرساخت های شبکه ای، سخت افزاری و نرم افزاری حداکثر تا تاریخ اول بهمن 1399 | کلیه مراکز سلامت (بهداشتی، درمانی، داروئی و تشخیصی) در بخش های دولتی دانشگاهی | تا تاریخ اول بهمن 1399 | - |
16 | تآمین زیرساخت های شبکه ای، سخت افزاری و نرم افزاری حداکثر تا تاریخ اول بهمن 1399 | کلیه مراکز سلامت (بهداشتی، درمانی، داروئی و تشخیصی) در بخش های عمومی غیردولتی | تا تاریخ اول بهمن 1399 | - |
17 | استفاده از یک ساختار داده ای مشترک و هماهنگ برای تبادل اطلاعات و با رعایت استانداردها و سرویس های پایه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی | کلیه سازمان های بیمه گر | - | - |
18 | استفاده از یک ساختار داده ای مشترک و هماهنگ برای تبادل اطلاعات و با رعایت استانداردها و سرویس های پایه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی | کلیه شرکت های نرم افزاری فعال حوزه سلامت | - | - |
19 | اقدام به استحقاق سنجی درمان و ارائه خدمات ازطریق کانال های ارتباطی فراهم شده توسط سازمان بیمه سلامت ایران | کلیه مراکز خدمات سلامت | - | - |
20 | ارسال اطلاعات نسخ و خدمات ارائه شده به بیمه شدگان خود قبل و بعد از رسیدگی، به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی | کلیه سازمان های بیمه گر پایه | تا تاریخ 11 بهمن 1399 | - |
21 | ارسال اطلاعات نسخ و خدمات ارائه شده به بیمه شدگان خود قبل و بعد از رسیدگی، به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی | کلیه سازمان های بیمه گر تکمیلی | تا تاریخ 11 بهمن 1399 | - |
22 | تائید نسخه یا اسناد پزشکی و بیمارستانی و... صرفا از طریق خدمات غیرحضوری | کلیه سازمان های بیمه گر پایه | از تاریخ 28 اسفند 99 | - |
23 | تائید نسخه یا اسناد پزشکی و بیمارستانی و... صرفا از طریق خدمات غیرحضوری | کلیه سازمان های بیمه گر تکمیلی | از تاریخ 28 اسفند 99 | - |
24 | ارائه برخط ساز و کار اتصال سامانه های بیمه های تکمیلی به سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از طریق ارائه API لازم بر عهده بیمه های پایه و تکمیلی | وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی | از تاریخ 28 اسفند 99 | - |
25 | اقدام به تعیین مشوق های اجرائی و بازتعریف فرآیندهای کسب و کار مرتبط با ارائه خدمات درمانی، داروئی و تشخیصی | شورای عالی بیمه | تا تاریخ اول بهمن 1399 | - |
26 | ارائه مشوقها صرفا به ارائه دهندگان خدمات سلامت که استحقاق سنجی الکترونیکی و صدور یا پذیرش نسخه الکترونیکی را از طریق زیرساخت ها فراهم کرده باشند | سازمان های بیمه گر | - | - |
27 | رعایت کامل این برنامه اجرایی (زمان بندی اجرایی تکمیل طرح سلامت الکترونیکی) | کلیه شرکت های نرم افزاری فعال در حوزه سامانه های اطلاعاتی حوزه سلامت | - | - |
28 | برخط شدن ارائه خدمات سلامت به اسرویس های الکترونیکی برخط ایجاد شده (َAPI) در حوزه نسخه نویسی الکترونیکی و نسخه پیچی الکترونیکی | وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی | تا تاریخ 11 بهمن 1399 | - |
29 | برخط شدن ارائه خدمات سلامت به اسرویس های الکترونیکی برخط ایجاد شده (َAPI) در حوزه نسخه نویسی الکترونیکی و نسخه پیچی الکترونیکی | سازمان بیمه سلامت ایران | تا تاریخ 11 بهمن 1399 | - |
30 | برخط شدن ارائه خدمات سلامت به اسرویس های الکترونیکی برخط ایجاد شده (َAPI) در حوزه نسخه نویسی الکترونیکی و نسخه پیچی الکترونیکی | سازمان تأمین اجتماعی | تا تاریخ 11 بهمن 1399 | - |
31 | برخط شدن ارائه خدمات سلامت به اسرویس های الکترونیکی برخط ایجاد شده (َAPI) در حوزه نسخه نویسی الکترونیکی و نسخه پیچی الکترونیکی | سایر نهادهای بیمه گر | تا تاریخ 11 بهمن 1399 | - |
32 | تهیه و ارائه توافقنامه حداقل سطح قابل قبول خدمات مرتبط | سازمان بیمه گر | - | - |
33 | تهیه و ارائه توافقنامه حداقل سطح قابل قبول خدمات مرتبط | سایر ذینفعان | - | - |
34 | تهیه و ارائه توافقنامه حداقل سطح قابل قبول خدمات مرتبط | وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی | - | - |
35 | اراائه راهکارهای جایگزین (مانند خدمات USSD و غیرالکترونیکی و ....) در صورت ناپایداری و قطعی های پیش بینی نشده | سازمان های بیمه گر | - | - |
36 | مسئول و متولی ارائه خدمات و سرویس های مذکور برای افراد فاقد بیمه یا مجهول الهویه | وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی | - | - |
37 | ارائه ساز و کار اجرایی هزینه ارائه خدمات استحقاق سنجی خدمات سرپائی و استحقاق سنجی خدمات بستری | سازمان بیمه سلامت ایران | - | سازمان تأمین اجتماعی |
38 | ارائه سرویس های برخط و به روزآوری شده فهرست دارویی و کالاهای سلامت محور | سازمان غذا و دارو | تا تاریخ اول بهمن 1399 | - |
39 | نظارت بر داروخانه ها در اجرای مصوبه | سازمان غذا و دارو | - | - |
40 | ارائه سرویس های برخط اطلاعات پزشکان، تخصص و مجوز مطب ها | سازمان نظام پزشکی | - | - |
41 | انتشار قواعد بیمه ای خود از طریق سرویس API به منظور به کارگیری در کلیه سامانه های ارائه دهنده خدمات سلامت | سازمان های بیمه گر | تا تاریخ 30 دی 99 | - |
42 | ایجاد قرارگاه هماهنگی سلامت الکترونیکی و عضویت در آن | وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی | از تاریخ ابلاغ این مصوبه تا پایان اجرای کامل طرح | - |
43 | ایجاد قرارگاه هماهنگی سلامت الکترونیکی و عضویت در آن | وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات | از تاریخ ابلاغ این مصوبه تا پایان اجرای کامل طرح | - |
44 | ایجاد قرارگاه هماهنگی سلامت الکترونیکی و عضویت در آن | سازمان های بیمه گر | از تاریخ ابلاغ این مصوبه تا پایان اجرای کامل طرح | - |
45 | ایجاد قرارگاه هماهنگی سلامت الکترونیکی و عضویت در آن | سازمان غذا و دارو | از تاریخ ابلاغ این مصوبه تا پایان اجرای کامل طرح | - |
46 | ایجاد قرارگاه هماهنگی سلامت الکترونیکی و عضویت در آن | سازمان نظام پزشکی | از تاریخ ابلاغ این مصوبه تا پایان اجرای کامل طرح | - |
47 | تدوین ساز و کار حقوقی و اجرایی نهاد اپراتوری سرویس های سلامت الکترونیکی | سازمان بیمه سلامت ایران | تا تاریخ 20 اسفند 99 | وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی |
48 | تدوین ساز و کار حقوقی و اجرایی نهاد اپراتوری سرویس های سلامت الکترونیکی | سازمان تأمین اجتماعی | تا تاریخ 20 اسفند 99 | سایر بیمه گرها(دیگر مجموعه ها و صندوق های بیمه ای کشور) |
49 | ارسال گزارش انجام تکالیف و اقدامات دستگاه های ذی ربط در این مصوبه به صورت هر دو هفته یکبار به رئیس محترم جمهور | دبیرخانه شورای اجرایی فناوری اطلاعات | - | - |